Ingen begivenheder fundet.

Brug fuldskærmsvisning

- hvis du ikke kan se menuerne over billedet øverst på siden!
Vi arbejder på at få vores web-leverandør til at ordne problemet.

Kirkeblad

Klik på kirkebladet for at åbne

Ledig stilling:

Konstitueret sognepræst i Bagsværd Pastorat 50%

Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Bagsværd pastorat i Helsingør Stift skal besættes midlertidigt ved konstitution.

Konstitutionen, der er et vikariat, sker for perioden 26. september 2017 – 25. september 2018 (begge dage inkl.) og kan eventuelt forlænges.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med tilhørende protokollat.

Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg på 43.000 kr. årligt (grundbeløb pr. 31. marts 2012) samt et særligt tillæg på 11.100 kr. årligt (grundbeløb pr. 31. marts 2012).

Aflønning vil ske med 50 % af lønnen efter overenskomsten.

Der er ikke knyttet tjenestebolig til stillingen.

For ikke ordinerede ansøgere bedes kopi af eksamensbevis og attest fra Pastoralseminariet vedlagt.

Både mænd og kvinder opfordres til at søge stillingen.

Ansøgninger stiles til Biskoppen over Helsingør Stift, Hestemøllestræde 3 A, 3000 Helsingør eller pr. mail: kmhel@km.dk og skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdag 2. oktober kl. 15.00. Kuverten bedes mærket ”Ansøgning”.

Kirken er åben

Mandag til fredag fra kl. 9 til 16 samt søndage fra kl. 11.30 til 16 (i sommerhalvåret også lørdage 11.30-16, se nedenfor), dog ikke under kirkelige handlinger.

Kirkerummet kan være lukket for turistbesøg:
Hele mandagen samt fredag formiddag pga. af kirkelige handlinger.
Kontakt kirketjeneren forud for et besøg, hvis du vil være sikker på, at kirkerummet er tilgængeligt,
tlf. 44 98 92 94. Send e-mail

Desuden er hele kirken lukket:
Lørdage
i vinterhalvåret (fra den 1. november til og med den 31. marts) samt juledag, nytårsaften, nytårsdag og langfredag.

Find vej  (se kort

Kirkekontoret