Konfirmandindskrivning

Søndag den 5. marts 2017 er der ordinær indskrivning til konfirmationsforberedelse for skoleåret 2017/2018 i Bagsværd Kirke.

Vi opfordrer kommende konfirmander og deres forældre til at deltage i søndagens gudstjeneste kl. 10. Straks efter gudstjenesten er der indskrivning i kirkens mødesal

Det er ikke nødvendigt at medbringe dåbs- og navneattester. Vi skal blot bruge konfirmandens cpr-nummer.

Konfirmationsforberedelsen i Bagsværd Kirke er for elever på 8. klassetrin.

Er det ikke muligt at komme til indskrivningen den 5. marts, kan man tilmelde sig hos Charlotte Pedersen (angiv cpr, klasse (xyzab…) og skole, samt familiens tlf.numre og mailadresser).

Indskrives kan konfirmander, der har bopæl i Bagsværd sogn, tidligere har boet i sognet, har nær familie i sognet, er døbt i Bagsværd Kirke eller har særlig tilknytning til kirken.

Hvis man er i tvivl om, hvilke gader, der hører til Bagsværd sogn, kan man gå ind på www.sogn.dk og indtaste sin adresse.

Forberedelse i Bagsværd Kirke foregår tirsdage, onsdage og torsdage fra kl. 15.15-17.00.

For onsdagsholdene er der konfirmation st. bededag d.27.april, for tirsdags og torsdagsholdende er der konfirmation lørdag d. 28. april.

Elever fra Skovbrynet og Bagsværd skoler forberedes efter aftale med skolerne tirsdage eller torsdage. Elever fra Bagsværd Kostskole forberedes om onsdagen. Elever fra Bagsværd Friskole har mulighed for at gå til præst alle tre dage.

Tidligere tilbød vi konfirmationsforberedelse for alle elever, der gik i skole i Bagsværd uanset tilknytning til kirken. Det kan vi desværre ikke tilbyde længere, da tilslutningen er blevet større, end hvad vi i Bagsværd har kapacitet til. Men for elever fra Bagsværd Kostskole, der ikke kan nå hjem til forberedelse, hvor de bor og/eller følger Talent, Bio-tek eller Global-linjen, vil der være mulighed for forberedelse på skolen. Sognepræst Susanne Lomholt vil forestå undervisningen på BK og konfirmere i Bagsværd Kirke lørdag d. 21. april. Susanne foretager selv indskrivning på Bagsværd Kostskole, nærmere information herom følger.

Er der ganske særlige forhold, der gør sig gældende, kan man kontakte Charlotte Pedersen.