Spirekor

Koret er for piger og drenge i alderen 4,5 år til og med 2. klasse. Vi lærer om noder, danser, laver fagter og synger en masse gode og sjove sange. Koret deltager i Gudstjenester for børn, koncerter, går Lucia og medvirker i Musical til foråret. Der er mødepligt til kor, både om tirsdagen og til arrangementer. Der er ingen optagelsesprøve, og alle er velkomne.

Vi øver hver tirsdag kl. 15.30-16.30. Der er en lille pause, hvor børnene får saft og rugbrødsmadder.

Der er pt. fyldt op i Spirekoret, kontakt Ina for optagelse sangermus@hotmail.com

Aspirantkor

Koret er for piger og drenge i alderen ca. 8 år og indtil de evt. kan optages i Koncertkoret. Koret synger en masse gode sange, lærer noder, danser og optræder til Gudstjenester og Koncerter. Koret deltager også i Musical til foråret. Der er mødepligt til både korprøver og arrangementer. Du skal til en lille optagelsesprøve for at starte i koret.

Vi øver hver onsdag kl. 15.30-16.40. Vi holder en lille pause, hvor man kan få lidt saft, og engang imellem et stykke kage :-)

Der er ledige pladser i Aspirantkoret, kontakt Ina for optagelse. sangermus@hotmail.com

Koncertkoret

Koret er for de rutinerede sangere i 3.klasse og opefter. Der optages både piger, drenge og unge mænd der er gået i overgang.

Koret består pt af 30 piger, 4 drenge og 4 unge mænd. Vi synger på mange sprog, og i mange stemmer, både rytmisk og klassisk. Vi danser, laver fagter og har det rigtig godt socialt i koret. Koret rejser til Berlin i oktober 2016, hvor vi blandt andet har koncert i Den danske Kirke. Der er pt fyldt op i Koncertkoret, men vi optager undtagelsesvis nye sangere. Kontakt Ina for optagelse.

Koret øver hver onsdag fra 16.55-19.30. Der er mødepligt til alt hvad koret laver.

Vokalensemblet

Består af 16 af de ældste og dygtigste sangere fra 6. klasse og opefter. Koret rejser, både i ind og udland, og har i maj 2016 været i Oslo og lave koncert i Domkirken. Der optages sangere når der er ledige pladser, primært fra Koncertkoret. Kontakt Ina for evt. optagelse.

Koret øver hver tirsdag fra 16.50-18.30. Der er optagelsesprøve, og det forventes man har korerfaring og/eller læser noder eller spiller et instrument.