Musikalsk legestue

Mandage kl. 10-12. Fra 9. januar til 19. juni, dog undtaget helligdage og skoleferier,  10/4, 17/4 samt 5/6.

Går du hjemme med dit barn? Eller har I mulighed for at tage en fridag sammen? Så kom til musikalsk legestue for de 0-5 årige!

Vi starter i korkælderen, hvor der er masser af legetøj. Kl. 10.30 går vi sammen op i kirken til sang, musik, leg og rytmik. Bagefter spiser vi sammen i korkælderen. Husk madpakke! Det er gratis at deltage i legestuen. Tilmelding ikke nødvendig.

Spørgsmål til underviser Malene Lundsgaard : salmerytmik(at)gmail.com

Vi starter legestuen op igen i august

Sommerafslutning Babysalmesang og legestue

Mandag19jun2017 kl. 10:00 - 12:00

Vi slutter denne sæson med en hyggelig fælles afslutning i kirken kl. 10.00 og herefter spiser vi sammen i korkælderen. Medbring lidt frokost til fælles buffet.

Kirken sørger for brød saft og frugt.

Alle nuværende, tidligere og kommende babysalmesanger og legestue børn og forældre er velkommen.