Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.

De fleste koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik og til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må altså være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.

Torsdag 8. december kl. 19:30
Vivaldis Gloria samt advents- og julemusik
Gladsaxe Kammerkor

Lørdag 10. december kl. 19
Julekoncert imed levende lys.
Darlene Popkey (Bagsværd) spiller julemusik på Utzonflyglet.
Entré 100,- kr.

Søndag 11. december kl. 15
B&Ukorets julekoncert

Tirsdag 13. december kl. 19:30
Vi synger jul ind – den traditionelle –  hvor vi sammen med korene får julestemningen frem.

Tirsdag 20. december kl. 19:30
Händel: Messias