Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.

De fleste koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik og til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må altså være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.

Lørdag 4. marts kl. 15
Kirkeårets gang i sang.
Bagsværd Kirkes Spirekor, Aspirantkor, Solrød Børnekor og Juniorkor.

Søndag 5. marts kl. 17
Lyset af i morgen.
Stemningskoncert med Bagsværd Kirkes Koncertkor og Vokalensemble.

Maria Teresa Assing
Lisa Tjalve

Søndag 26. marts kl. 15
Lisa Tjalve, sopran og Maria Teresa Assing, klaver
Bl.a. Berlioz sangcyklus: Les nuits d´été
Entré 100,- kr incl. cd

Den stille uge – en halv times passionsmusik
Mandag 10. april kl. 16:15
Tirsdag 11. april kl. 16:15
Onsdag 12. april kl. 16:15
Ved orglet: Jørgen Ellegård Frederiksen

Søndag 7. maj kl. 15
Italiensk barokmusik
Lynge Kammerorkester
Solist: Ida Johanne Kühn Riegels, cello og blokfløjte
Entre: 50 kr.

Torsdag 18. maj kl 19:30
Duruflé: Requiem
Gladsaxe Kammerkor. Hélène Čajka McClellan, alt.
Daniel Bruun, orgel. Klaus Munk-Nielsen, dirigent.

Søndag 18. juni kl. 15
Sommerkoncert med B&Ukorene