Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.

De fleste koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré (evt. med støtte fra MR) eller afholdes som rene donationskoncerter, hvor musikerne ikke er lovet andet, end hvad der lægges af publikum ved udgangen.
Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Op mod påske
3 halvtimes musikmeditationer:
Mandag 14. april kl. 16.30. Orgelmusik ved Jørgen Ellegård

Tirsdag 15. april kl. 16.30. Korsatser af Anerio, Lassus og Schütz. Vokalkvartet: Sophie og Effie Thing-Simonsen, Lars Holm, Paul Frederiksen. Orgel: Jørgen Ellegård.

Onsdag 16. april kl. 16.30. Salmer af bl.a. Holger Lissner. Tine Ann Gaardsdal, sopran. Rune Lundsgaard, viola, Jørgen Ellegård, orgel.

Søndag 4. maj kl. 15
TRIO SONO:
Julie Meile, violin. Astrid Christensen, bratsch. Karin Dalsgaard, cello.
Entré 100,- kr.

Søndag 11. maj kl. 15
Gladsaxe Kammerkor

Søndag 15. juni kl. 15
Sommerkoncert med kirkens B&U-kor.

Torsdag 19. juni kl. 19
"Kroatiske Musikdage i Danmark"
Koncert med kroatisk guitarkvartet af meget høj klasse.
I samarbejde med Gladsaxe kommunes internationale sekretariat og Kroatiens ambassade.