CD-indspilninger fra Bagsværd Kirke

Klik på coverbilledet for mere information

Tina Kiberg med Tove Lønskov på Utzonflyglet:
Så tag mit hjerte DACO685 2011

Leopold van der Pals (1884-1966): Works for Cello and Piano
Tobias van der Pals, cello. Cathrine Penderup, piano

Leopold van der Pals - Sonata, Duo, Trio & 3 Fugues
Elisabeth Zeuthen Schneider, violin. Tobias van der Pals, cello. Kristoffer Hyldig, piano

En samling af nye danske salmer og sange med tekst af Niels Johansen og melodi af Werner Knudsen.
På denne cd er en lang række af sangene indsunget af Bo Kristian Jensen, Marie Borbye Knudsen, Pernille Wested Madsen og Minima Kammerkor.

Helle Grarup, mezzosopran
synger Manuel De Fallas Siete Canciones populares Espanolas, Xavier Montsalvatges Cinco Canciones negras. 3 Kurt Weill-songs Lonely House, My Ship og That’s Him
Ulrich Stærk, piano.

Romantisk kormusik i fornem udførelse af Kammerkoret Hymnia dirigeret af Flemming Windekilde.
Richard Strauss: Der Abend & Die Göttin in Putzzimmer. Hugo Wolf: 6 geistliche Lieder. Gustav Mahler: Ich bin der welt abhanden gekommen. Max Reger: O Tod, wie bitter bist Du. Mauersberger: Wie liegt die Stadt so wüst. Arnold Schönberg: Friede auf Erden.

DobbeltCD med kendt og mindre kendt julemusik, indspillet i Bagsværd Kirke af Kammerkoret Hymnia.