Du er her: 
søndag25okt2020

Dream and Believe! - Koncert med duoen Reg & Andreas

søndag25okt2020 kl. 15:00 - 16:00

Reg & Andreas kommer til Bagsværd kirke søndag d. 25. oktober kl. 15, hvor de synger deres egne opløftende og storladne ballader og popsange for to stemmer og klaver - med høj energi og god kontakt til publikum. 

Gratis adgang

Duoen består af den canadiske sanger Reg Downey og den danske pianist og sanger Andreas Flensted-Jensen, som de sidste 4 år har begejstret publikum ved deres mange koncerter rundt i både Danmark og udlandet samt ved deres ugentlige online-koncerter på Facebook.

Ud over den gode musik, er koncerterne præget af en masse sjov og ping-pong, da Reg & Andreas på mange måder er et ret umage makkerpar. Med smittende humor og livsglæde bliver man draget med af musikken og inspireret af de flotte sangtekster.

Duoen fører publikum ind i en helt særligt atmosfære med smukke sange i unikke fortolkninger præsenteret med lune og dybde. Lytteren vil både opleve dem synge deres egne sange med titler som ”Another Chance To Fly” og "Dream and Believe" samt enkelte kendte sange som "Bridge Over Troubled Water". 

Sammen har de udgivet flere CD'er og musikvideoer.