Del dette:

Børnerytmik

En musikalsk hyggestund for de 1-4 årige sammen med en nær voksen. Sang, salmer og bevægelse.

Et forløb er på i alt fem gange og ligger mandag eftermiddag fra kl. 15.45 til 16.30.

Rytmikken er delt op i to aldersgrupper: et hold for børn i vuggestuealderen (1-2 år) og et hold for børn i børnehavealderen (3-4 år).

OBS! På grund af gældende covid-19 restriktioner og krav om minimum to meters afstand ved sang kan vi desværre ikke tilbyde børnerytmik i kirken pt. Vi håber at kunne byde velkommen til et nyt hold børnerytmik mandag d. 31. august. Nærmere information og tilmelding kommer her på siden.

I mellemtiden kan I på facebooksiden "Bagsværd Kirke for børn" finde små videoer med inspiration til sang og rytmik.

Vi glæder os til at kunne synge sammen igen!

Fem gange i alt. Pris: 75 kr. for 5 gange. Beløbet betales første dag kontant eller via MobilePay 81 946 (skriv "navn og rytmik").

Spørgsmål til underviser Louise Howell