Velkommen til konfirmandindskrivning

KONFIRMATION 2020

 

Datoer for konfirmation 2020:

Lørdag 2. maj:
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som ikke bor i Bagsværd sogn

Fredag 8. maj (Store Bededag):
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som bor i Bagsværd sogn

Lørdag 9. maj:
Konfirmander fra Bagsværd Skole, Skovbrynet Skole og Bagsværd Friskole

 

 

 

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2020:
I Bagsværd er der konfirmation og konfirmationsforberedelse for unge, som går i 8. klasse.
 

Indskrivning for elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole:

Elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole bliver forberedt og konfirmeret i Bagsværd Kirke. Mere info om forberedelsesdag følger.

Der er to datoer for indskrivning for elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole: 

 

Søndag 31. marts og søndag 7. april.

 

Nåede du ikke indskrivningen, så kom til gudstjeneste i Bagsværd Kirke en søndag kl. 10.00. Kordegnen har indskrivningsblanketter.

 

Vi glæder os til at møde det nye kuld konfirmander!

 

 

Indskrivning for elever på Bagsværd Kostskole, som ikke bor i Bagsværd sogn:
I samarbejde med Bagsværd Kostskole er der en særordning for elever på Kostskolen, som ikke bor i Bagsværd sogn. Disse konfirmander bliver forberedt på skolen og konfirmeret i Bagsværd Kirke lørdag 2. maj 2020.

 

Indskrivning for kirkens udensogns konfirmander finder sted tirsdag den 18. juni kl. 17.30 i Tokanten. Nåede du ikke indskrivningen, så ring til konfirmandlærer Rasmus Bogø tlf.: 3976 1853


Ugedagen for konfirmationsforberedelsen på skolen bliver først fastlagt og meldt ud til familierne i august, når vi har overblik over holdstørrelser og skemaer.

OBS - OBS : Dette er IKKE en indskrivning til konfirmationsforberedelse og konfirmation. Indskrivningen foregår stadig i kirken

Det nye system sikrer kun, at begge forældremyndighedsindehavere giver samtykke til, at barnet må gå til konfirmationsforberedelse og blive konfirmeret.