Velkommen til konfirmandindskrivning

KONFIRMATION 2019

Datoer for konfirmation 2019:

Lørdag 27. april:
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som ikke bor i Bagsværd sogn

Fredag 17. maj (Store Bededag):
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som bor i Bagsværd sogn

Lørdag 18. maj:
Konfirmander fra Bagsværd Skole, Skovbrynet Skole og Bagsværd Friskole

KONFIRMATION 2020

Datoer for konfirmation 2020:

Lørdag 2. maj:
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som ikke bor i Bagsværd sogn

Fredag 8. maj (Store Bededag):
Konfirmander fra Bagsværd Kostskole, som bor i Bagsværd sogn

Lørdag 9. maj:
Konfirmander fra Bagsværd Skole, Skovbrynet Skole og Bagsværd Friskole

INDSKRIVNING TIL KONFIRMATION 2020:
I Bagsværd er der konfirmation og konfirmationsforberedelse for unge, som går i 8. klasse.

Indskrivning for elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole:

Elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole bliver forberedt og konfirmeret i Bagsværd Kirke. Mere info om forberedelsesdag følger.

Der er to datoer for indskrivning for elever fra Bagsværd Skole og Bagsværd Kostskole, som bor i sognet eller har tilknytning til Bagsværd Kirke, elever fra Bagsværd Friskole og elever fra Skovbrynet Skole:

Søndag 31. marts og søndag 7. april.

Kom til gudstjeneste i Bagsværd Kirke kl. 10.00 en af de to søndage. Indskrivningen foregår umiddelbart efter gudstjenesten.

Vi glæder os til at møde det nye kuld konfirmander!

Indskrivning for elever på Bagsværd Kostskole, som ikke bor i Bagsværd sogn:
I samarbejde med Bagsværd Kostskole er der en særordning for elever på Kostskolen, som ikke bor i Bagsværd sogn. Disse konfirmander bliver forberedt på skolen og konfirmeret i Bagsværd Kirke lørdag 2. maj 2020.

Indskrivning for kirkens udensogns konfirmander finder sted tirsdag den 18. juni kl. 17.30 i Tokanten.

Ugedagen for konfirmationsforberedelsen på skolen bliver først fastlagt og meldt ud til familierne i august, når vi har overblik over holdstørrelser og skemaer.