Minikonfirmand

Minikonfirmand er et tilbud til 3. klasser om at kigge indenfor og gå på opdagelse i kirken. Vi skal finde ud af, hvad kirkens personale laver, og vi skal udforske bibelens univers gennem fortælling, leg og snak. Til minikonfirmand møder du kirke-kulturmedarbejder Louise Howell, præst Torsten Ringaard og en frivillig. Kort sagt: det handler om Gud, kristendom og tro – og det foregår i børnehøjde! Der vil være saftevand, brød og frugt hver gang. Man behøver ikke at være døbt for at gå til ”Minikonfirmand”, og det er gratis at deltage. Børnene fra Bagsværd skole, Bagsværd kostskole, Bagsværd friskole og Skovbrynet skole vil blive hentet på skolen.

Pt. er der ikke et hold. Hold øje med siden her for mere information om, hvornår det tilbydes.

Spørgsmål til Louise Howell på: salmerytmik@gmail.com

Vel mødt til minikonfirmand!