Del dette:

Musikalsk legestue

Mandage kl. 10 til 12.

Går du hjemme med dit barn? Eller har I mulighed for at tage en fridag sammen? Så kom til musikalsk legestue for de 1-5 årige!

Vi mødes kl. 10 i den lille konfirmandstue, hvor der er legetøj og kaffe på kanden.

Kl. ca. 10.30 går vi sammen ind i kirken til sang og musik. Bagefter er der mulighed for at spise medbragt mad i konfirmandstuen. Det er gratis at deltage i legestuen.

Obs! Benyt kirkens indgang "Taxvej 16" og gå hen ad gangen og drej til højre to gange for at finde konfirmandstuen (følg skiltene).

Der er musikalsk legestue hver mandag hele foråret, på nær flg. datoer: 10. februar, 30. marts, 6. og 13. april og 1. juni. Legestuen holder sommerpause medio juni til medio august.

Tilmelding ikke nødvendig. Hvis du ønsker at modtage information om legestuens aktiviteter, kan du udfylde formularen nedenfor.

Spørgsmål til underviser Louise Howell

Ønsker at skrives op og modtage information om legestuens aktiviteter og vigtige datoer m.v. Tilmeld dig her:

Dine informationer:

* = Skal udfyldes