Del dette:

Musikalsk legestue

Mandage kl. 10 til 12.

Går du hjemme med dit barn? Eller har I mulighed for at tage en fridag sammen? Så kom til musikalsk legestue for de 0-5 årige!

Vi begynder i korkælderen, hvor der er masser af legetøj. Kl. 10.30 går vi sammen op i kirken til sang, musik, leg og rytmik. Bagefter spiser vi sammen i korkælderen. Husk madpakke! Det er gratis at deltage i legestuen.

Obs! Benyt kirkens indgang "Taxvej 14" for at komme til korkælderen.

I løbet af året er der forskellige aktiviteter som f.eks. motorikbane og besøg på det lokale plejehjem.

Der er legestue hver mandag hele efteråret til og med d. 26. november. Bemærk at vi holder pause i december. Legestuen starter op igen i det nye år mandag d. 14. januar 2019.

Tilmelding ikke nødvendig. Hvis du ønsker at modtage information om legestuens aktiviteter, kan du udfylde formularen nedenfor.

Spørgsmål til underviser Louise Howell

Ønsker at skrives op og modtage information om legestuens aktiviteter og vigtige datoer m.v. Tilmeld dig her:

Dine informationer:

* = Skal udfyldes