Præsten putter

Musik, fællesspisning og godnathistorier for de yngste (0-5 år)

Program:

Kl. 16.30: musikalsk velkomst i kirken ved Louise (kirke-kulturmedarbejder)

Kl. 16.45: kreativ aktivitet der passer til dagens tema

Kl. 17.00: fællesspisning - voksne 20 kr., børn spiser gratis

Kl. 17.30: godnathistorie ved Lærke (præsten)

Obs! På grund af gældende Covid-19 restriktioner og afstandskrav er det desværre endnu uvist, hvornår vi igen kan afholde Præsten Putter i det fysiske rum. Så snart vi ved mere, vil datoen blive meldt ud her på siden.

I mellemtiden kan man på kirkens facebookside følge med i en online version af Præsten Putter ved at klikke på linket nedenfor. Vi glæder os til at se jer igen!

Louise, som synger med de små, og Lærke præst har været i kirken for at filme en omgang ”Præsten putter”. De har fået god hjælp af Mathias på 6 år og Thyra på 3 år – og af det skarpe filmhold, Joseph og Torsten. Resultatet kan I se, når ”Præsten putter online” går i luften søndag 17. maj kl. 14.00 på kirkens facebookside.

Som altid er der mulighed for en lille kreativ aktivitet, der passer til dagens tema. Lav en regnbue derhjemme og hav den gerne klar til ”Præsten putter online”. På kirkens facebookside ligger en lille film (lagt op 7. maj), hvor Thyra viser, hvordan du kan lave en regnbue af perler eller af piberensere. Hvis du hellere vil lave din regnbue af noget helt tredje, gør du selvfølgelig bare det!

Har I ikke perler eller piberensere i huset, så send en sms til præst Lærke på 23 95 64 04. Lærke pakker – under de rette forhold – en pose til jer med enten perler eller piberensere, som I kan hente ved kirken efter aftale.

God fornøjelse og på gensyn!

26jan kl. 17:00

Ulvetime