Du er her:

20dec kl. 19:30

Julekoncert

Søndag 10. december kl. 15
Børne- & Ungdomskorenes julekoncert.
Gratis adgang

Julemusik med levende lys

Fredag 15. december kl. 19
Darlene Popkey spiller julemusik på flyglet - i stearinlysenes skær.
Entré 100/50,- kr. ved indgangen.

Onsdag 20. december kl. 19.30
J.S. Bach: JULEORATORIET
Frederikke Kampmann, sopran
Hanne Fischer, alt
Petter Moen, tenor
Jakob Vad, bas
Københavns Kantatekor
Torben H.S. Svendsen, dirigent

Entré 150 kr. Forsalg på kirkens kontor (Kun kontant). Desuden på billetlugen.dk

Koncerter

Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.
Mange koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik samt til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.