Du er her: 
27maj kl. 15:00

Lynge Kammerorkester

Musik af Mozart: Symfoni 13, Fagotkoncert (solist: Kirstine Lassen) Symfoni 15. 
Torbe …

27maj kl. 15:00
06jun kl. 18:00

Musikskolens sommerkoncert

Elevkoncert. Gratis adgang. 

06jun kl. 18:00
17jun kl. 15:00

Sommerkoncert

Bagsværd Kirkes Børne- og ungekor synger sæsonen ud og sommeren ind. Gratis adgang.

17jun kl. 15:00
Wolfgang Amadeus Mozart
Kirstine Lassen ...

Søndag 27. maj 2018 kl. 15.00
Musik af Wolfgang Amadeus Mozart
Symfoni nr. 13 F-dur KV 112
Fagotkoncert B-dur KV 191
Symfoni nr. 15 G-dur KV 124
Kirstine Lassen, fagot
Lynge Kammerorkester
Torben Ellegård Frederiksen, dirigent
Entré: 50 kr.

2 tidlige symfonier, nr. 13 i F-dur KV 112 og nr. 15 i G-dur KV 124 omkranser hovedværket, fagotkoncerten i B-dur KV 191. Solist er Kirstine Lassen, som er uddannet fra Musikhögskolan i Malmø hos Annika Fredriksson. Fra 2016 har hun fået privatundervisning af Constantin Barcov, solofagotist i Philharmonisches Staatsorchester Hamburg og Malmø Operaen. Udover at have deltaget i en lang række masterclasses har hun i 2014 og 2015 været medlem af Orkester Norden. Fra 2014 har hun assisteret i bl.a. Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Færøernes symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester og Det kongelige Kapel. For nylig var hun solist med Sinfonia Selandia i Webers Fagotkoncert, og hun debuterer her sammen med Lynge Kammerorkester i Mozarts elskede fagotkoncert.

Koncerter

Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed. 
Mange koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik samt til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.