Du er her:

Sommerjazz med Ninna Milner & Det Bæredygtige Orkester

Entre 80,-

Koncerter

Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.
Mange koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik samt til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.