Du er her: 
24nov kl. 15:00

KONCERT: Amadeus Ensemblet

Komponisten Leif Kayser ville i år være fyldt 100 år. Vi markerer jubilæet med denne …

24nov kl. 15:00
03dec kl. 19:30

MUSIKFORENINGEN UTZON:

200-års jubilæumskoncert for Clara Schumann: 

Lieder med Nana Bugge Rasmussen, …

03dec kl. 19:30
10dec kl. 19:30

Vi Synger Julen Ind

Hjælp julestemningen på vej: Lækker advents- og julemusik fra kirkens B&U koncertkor …

10dec kl. 19:30
14dec kl. 15:00

KONCERT: Julekoncert med B&Ukorene

Bagsværd kirkes koncertkor, Aspirantkor og Amagerbro Juniorkor synger i år 6 satser …

14dec kl. 15:00
15dec kl. 15:00

KONCERT: Julekoncert

med Gladsaxe Kammerkor

Gratis adgang

15dec kl. 15:00
18dec kl. 19:30

Händels MESSIAS

 

Københavns Kantatekor og orkester.
Sopran: Signe Sneh Durholm
Alt: Anne-Sofie Søby …

18dec kl. 19:30
29dec kl. 15:00

KONCERT: Julekoncert

Julemusik af bl.a. Bach og Leif Kayser
Jørgen Ellegård Frederiksen, orgel

Gratis …

29dec kl. 15:00

er en ny musikforening som har hjemsted i Bagsværd Kirke. Den vil sætte Jørn Utzons enestående kirkerum på landkortet som et koncertsted, hvor klassiske musikoplevelser og stor arkitektur går op i en højere enhed.

Bagsværd Kirke vil fortsat stå for de rent kirkemusikalske koncerter – overvejende med gratis adgang – mens kunstmusikken løftes ud i Musikforeningen UTZON. Foreningen afholder som udgangspunkt 9 årlige koncerter: 5 koncerter i forårssæsonen og 4 i efterårssæsonen – heraf 1-2 koncerter specielt for børn.

Foreningens kunstneriske ledelse varetages af pianisten Cæcilie Grønkjær Tagmose.

Med støtte fra A. P. Møller Fonden, William Demant Fonden, Augustinus Fonden og Solistforeningen af 1921 præsenterer Musikforeningen dette efterår 4 koncerter af høj kunstnerisk kvalitet til en meget fordelagtig billetpris. Medlemskab giver adgang til alle koncerter. For andre vil der være billetsalg i døren. 

I 2019 fejrer vi Utzonflyglets 10-års jubilæum og inviterer desuden til festkoncert for komponisten og pianisten Clara Schumann i anledning af 200-året for hendes fødsel. Se hele programmet og tegn medlemskab på www.musikforeningenutzon.dk

Med sine varierede sæsonprogrammer – også for børn – samt det høje kunstneriske niveau henvender foreningen sig til musikinteresserede i alle aldre.

 

Koncerter

Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed. 
Mange koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet), enkelte med entré. Fra efteråret 2019 lægges de fleste ikke-kirkelige koncerter over i Musikforeningen UTZONs regi.  

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler. Lynge Kammerorkester har også hjemsted i Bagsværd Kirke og begge ensembler giver 1-2 koncerter om året.
Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. 
Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.